Brest do druge zmage v ligi prvakov Ljubljana

Nogometaši francoskega Bresta so v drugem krogu lige prvakov prišli do druge zmage. Tokrat so v gosteh visoko s 4:0 premagali rdeče bike iz Salzburga. Na drugi tekmi, ki se je pričela ob 18.45, sta se Stuttgart in Sparta Praga razšla z neodločenim izidom 1:1.***
Brest je v prvem krogu z 2:1 premagal graški Sturm in je po dveh krogih pred današnjimi večernimi tekmami na vrhu novega ligaškega dela s šestimi točkami. Za francosko zasedbo se je z dvema goloma izkazal Abdalah Sima.
Praška Sparta je s štirimi točkami, v prvem krogu je bila s 3:0 boljša od Salzburžanov, začasno na drugem mestu, medtem ko je Stuttgart prišel do prve točke. Salzburg ostaja brez.
Ob 21. uri bo Kenan Bajrić s Slovanom iz Bratislave doma gostil Manchester City, beograjska Crvena zvezda s Timijem Maxom Elšnikom in Vanjo Drkušićem pa bo gostovala v Milanu pri Interju.
Preostale današnji obračuni, ki se bodo začeli ob tej uri so Arsenal - PSG, Barcelona - Young Boys, PSV Eindhoven - Sporting, Bayer Leverkusen - Milan ter Borussia Dortmund - Celtic. (konec)nem/alz STA210 2024-10-01/20:47
×