Horoskop, vedeževanje / Foto: Freepik

Foto: Freepik

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Če ste pogrešali kakšen nov priliv denarja, se ta zna zdaj zgoditi, hkrati pa se boste odlično počutili doma oziroma v objemu najdražjih, kjer boste uživali kot že dolgo ne, saj bodo čisto vse stvari šle kot po maslu in vaših željah.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Tako na poslovnem kot zasebnem področju boste zaposleni. Potrudite se in uskladite obe področji tako, da ne bo nobeno trpelo, kajti obetajo se vam globoki razgovori, ki znajo biti neprijetni, če zadev ne boste pravočasno zapeljali na pravilne tire.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Če razmišljate o skupnem življenju z nekom, bo sedaj čas, da naredite naslednji korak in se preselite skupaj ali celo zaročite. Vezani boste morali celo postavljati meje, vendar jih bodo hitro upoštevali, tako da ne bo hujših ovir za harmonijo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Prava drama bo v vaših zasebnih odnosih, bodisi partnerskem bodisi družinskem odnosu z otroki ali starši, vendar to ne bo dolgega veka, kmalu bo vse spet kot v raju. Včasih je treba malo bolj na glas povedati svoje mnenje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Tudi če boste za trenutek negotovi, kako ravnati oziroma kako bo v prihodnosti, vedite, da bo to samo začasni trenutek, saj boste zelo kmalu ponovno ponosni levi kralji, ki dobro vedo, kako in kaj je potrebno v življenju. Glavo pokonci.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Vaši možgani bodo v »vrtenju«, kar pomeni, da se vam bo po mislih vrtelo na tisoče idej, od katerih boste občasno kar utrujeni. Stopite korak nazaj in odložite vse to z meditacijo ali čuječnostjo, da si opomorete. Globoko dihajte.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Posvetili se boste nadgradnji svoje vrednosti in samozavesti, kar je odlična novica. Nekateri se boste odločili za dodatno izobraževanje, drugi boste samo gradili na tem, da se boste držali kar najbolj pokonci in ponosno. Pogumno.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Brez muje se še čevelj ne obuje in zelo dobro se boste zavedali, da če želite napredovati, bo treba spremeniti stvari, predvsem vaša rutina je malce zastarela. Dobra novica je, da če se lotite prenove sedaj, boste deležni precejšnje podpore vesolja.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Pazite, da ne postanete podaljšek nekoga oziroma nehote izpolnite želje nekoga drugega, ki vas bo uporabil za svoje namene. Ni potrebe, da se ukvarjate z željami drugih, še posebej če so to odrasle osebe, ki si lahko želeno izpolnijo same.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Napeti dnevi bodo zahtevali od vas vso zbranost in mirnost, ki ju boste premogli, saj se bodo odvijale borbe merjenja moči, čemur lahko z lahkoto podležete. Ohranite mirne živce in vedite, da gre samo za preizkus, koliko podležete nepotrebnim stvarem.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Kakorkoli je včasih težko povedati po pravici oziroma jo odkriti, je po navadi to tudi zelo osvobajajoče dejanje, saj nam prinese olajšanje in sprostitev, ko odložimo tisto, kar nas je včasih tudi nevede težilo in nam bremenilo notranjost.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Nekateri boste potovali in samski lahko spoznate novo osebo, ki vas bo grela čez zimo. Preostali se boste ozirali nazaj in obujali spomine in čustva, predvsem slaba vest zna potrkati na vaša vrata. Odpustite drugim, predvsem pa sebi!